Gastmuizen vandaag, de allerlaatse gastmuizen van het project, want de tijd dringt en er is nog een boel te doen! Muis 335 komt van Wieneke, ze is momenteel hooked aan het uhh umago… hmm…. origa.. nee…. amigurumi, dat is het . Nou en laten ze die haaksels nou ook in muizensmaak hebben! Dus….

‘Omdat ik zoveel van je hou’, schreef ze… nee joh,  dat schreef ze niet maar wel dat dit eigenlijk een valentijnsmuisje is, en dat het project dan niet meer bestaat, dus daarom komt ie nu voorbij. Nou ik zeg, laten we het koppelen aan de kerstgedachte eej! Bedankt Wieneke voor dit 13 cm grote, gehaakte Kerstmuisje. (wil je het patroontje ofzo, gewoon Wieneke lastig vallen hoor!)

Muis 336 had Christel een oogje op, al ging het bijna niet door, want ze was het gevalletje de hele tijd kwijt. Heeft Christel zo’n puinhoop in huis dat er om de haverklap een muizenspeurtocht georganiseerd moet worden? kun je je dan afvragen! Nou ter geruststelling, nee dat heeft ze niet, want dit Knoopmuisje is gewoon te klein voor woorden. Ik moest zelf al aan de zoek! Tis een beauty. Christel heeft de muis niet zelf gemaakt, maar wel gevonden, gezien het formaat natuurlijk heel bijzonder en vandaar dat dit Knoopmuisje uiteraard een gastmuis mag zijn! Dank voor dit scheetje en ook dank voor het mooie gehaakte hoesje waar ze in zat! (en heb je een kek hoesje nodig voor je telefoon, dan is Christel je vrouw).

Jantina, de moeder van Jeetje, deed een pak muisjes open, dus dat daar een stroom van deze jongens , meisjes en ikweethetnognietjes uit kwam zetten is niet zo verwonderlijk natuurlijk! Ze wist drie Muisjesmuizen te strikken voor een fotoshoot en ik vind ze er bijzonder elegant opstaan! Dank je wel Janita en de groeten aan Jeetje in de jeetjeswinkel, nog zo’n schatje!

Advertenties